Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Moer Gruppen - din elektriker i Vestfold

Ser du etter en elektriker i Vestfold?

Vi hjelper deg med alle typer elektrikertjenester fra store prosjekter til små serviceoppdrag. Du får høy kvalitet og service fra våre elektrikere, i tillegg leverer vi deg kun produkter fra kjente merker.

I samarbeid med med energi- og infrastrukturselskapet BKK hjelper vi deg med smarte løsninger på elbillading. Alt fra fremtidsrettet infrastruktur til betaling og fakturerings løsninger. Egentlig alt fra A-Å. Se mer under fanen Borettslag.

Elektro Gruppen Moer er stolt medlem av bransjeorganisasjonen NELFO.

Ved å benytte seg av en Registrert elinstallatør kan du som kunde være trygg på at oppdraget utføres ihht gjeldene lover og forskrifter.

Når folk flest velger elinstallatør ønsker de seg en fagmann som gir trygghet for god faglig kompetanse, er til å stole på, kommer til avtalt tid, er ryddig og seriøs.

Tønsberg ishall/ Maier Arena.

Nye Tønsberg ishall

Den 24 år gamle ishallen er nå rehabilitert med nytt teknisk anlegg, nye garderober og møterom. Samtidig har ærverdige Tønsberg stadion fått et kunstisanlegg over et nytt betongdekke. Det var et viktig premiss for kommunen å minimere nedetiden på anlegget, derfor er alt ferdigstilt allerede nå – selv om oppstarten var så sent som i mars i år. Vi har levert nytt elektrisk anlegg til stadion.

Råd og inspirasjon

Bolig med moderne belysning utendørs i LED

Elektrikernes tips til uteområdet

Skal du bygge ny platting eller terrasse? Da har du en gylden mulighet til å tilpasse det elektriske anlegget og belysningen utendørs. Her er noen tips fra våre elektrikere.