Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Elektriker Stokke

Har du behov for en elektriker i Stokke? Moer Installasjon leverer alle typer elektrotjenester og arbeider på både privat- og bedriftsmarkedet. 

Vi har bred kompetanse og hyggelige elektrikere som alltid står klare til å hjelpe deg uansett behov. Ta kontakt i dag for uforpliktende befaring.

Din elektriker i Stokke 

Dersom du har behov for en elektriker i Stokke, bør du ta kontakt med Moer Gruppen. Våre elektrikere har høy og bred kompetanse og er svært erfarne i faget. Vi drives av å være serviceinnstilte, profesjonelle og nøyaktive. 

Elektrogruppen Moer er stolt medlm av bransjeorganisasjonen NELFO. Det betyr at du kan være trygg på at arbeidet blir utført etter gjeldende lover og regler. Hos oss er du alltid i trygge hender. 

Les mer: Elektriker Holmestrand

Elektrotjenester vi utfører

Vi har bred kompetanse og utfører et stort utvalg av elektrotjenester til både privatmarkedet og bedrifter. 

Smarthus har blitt svært populært de siste årene og er verken like kostbart eller komplisert som det tidligere var. Vi hjelper deg å sette opp smarte løsninger som gjør hverdagen din lettere og sikrere. Vi tilrettelegger også for lading av elbil i ditt hjem. 

Lys, varme og sikkerhet

Vi tar oss også av alt av belysning og varme, både installasjon og vedlikehold av eksisterende anlegg. Trenger du installasjon av andre typer elektriske anlegg, er vi også svært kapable til å ta på oss den jobben. 

Våre elektrikere er eksperter på nyetablering og ombygging av inntak og sikringsskap, og hjelper deg med feilsøking og vedlikehold dersom det trengs. Det er viktig å regelmessig kontrollere at alt er som det skal for å redusere brannfare.

Les mer: Strømsparing i hjemmet

Privatmarkedet

Som din lokale elektriker i Stokke bistår vi deg der du trenger det. Vi har lang erfaring med elektrikertjenester for private kunder, og kan hjelpe deg med alt fra store prosjekter til mindre serviceoppdrag. Vi tilpasser oss kunden, men leverer alltid samme høye kvalitet. 

Elsikkerhet i hjemmet er viktig, og det er en rekke ting du kan gjøre for å øke sikkerheten. Vi anbefaler å starte med brannvarslere, komfyrvakt og et oppdatert elektrisk anlegg. 

Bedriftsmarkedet

Våre elektrikere utfører alle typer oppdrag for våre bedriftskunder, enten det er montering og vedlikehold i nye eller eksisterende bygg. 

Vi kan installere varslingssystemer, ladestasjoner, nytt elektrisk anlegg på kontoret eller utføre vedlikehold av eksisterende løsninger. 

Mange bedrifter har fokus på lavere driftskostnader og miljøtiltak - dette kan vi hjelpe deg med. Ved hjelp av en systematisk analyse av strømforbruket og det elektriske anlegget kan vi komme med konkrete forslag til forbedringer. 

Les mer: Elektro Horten

Moer Installasjon

Elektrogruppen Moer holder til i Vestfold og består av avdelingene Moer Sandefjord AS, Moer Installasjon AS Tønsberg, Moer Installasjon AS Revetal og Tjøme El-installasjon AS. Alle våre tjenester er også tilgjengelige i Stokke og omegn. 

Innovasjon, yrkesstolthet og rutine 

Vi er stolt medlem av Elkonor, en landsdekkende elektrikerkjede. Vårt elektrikerfirma ble grunnlagt i 1903 og har stort fokus på innovasjon. Vi holder oss oppdatert på hva som skjer i bransjen for å levere den nyeste og beste teknologien til våre kunder. 

Elektrikerne våre jobber etter verdiene rutine, punktlighet og yrkesstolthet. De har ekspertise og erfaring i det de driver med og tar på seg oppdrag av alle størrelser - både småservice og feilsøking til større rehabiliteringsjobber i næring og industri. 

Kontakt din lokale elektriker i Stokke i dag. Våre dyktige og erfarne elektrikere står klare til å hjelpe deg der du er. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.