Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Elektriker Sem

Har du behov for en elektriker på Sem? Vi leverer tjenester innenfor hele elektrofaget, og leverer til både privat- og bedriftsmarkedet. 

Våre elektrikere har bred kompetanse og er serviceinnstilte. Vi bistår deg uansett behov. Ta kontakt med oss i dag! 

Vi er din lokale elektriker på Sem

Moer Installasjon har lang erfaring og bred kompetanse. Med oss på laget kan du alltid stole på at jobben blir utført etter gjeldende lover og regler, og at arbeidet utføres innenfor fristen som er satt.

Vi holder til i Sem, Tønsberg og omegn.

Les mer: Elektriker Tønsberg

Noen oppdrag vi tar på oss:

  • Nye installasjoner i bolig og næring
  • Ladestasjon
  • Belysning
  • Varmeanlegg

Som totalleverandør av elektrikertjenester kan vi bistå deg med alle elektriske behov du har i hjemmet eller på arbeidsplassen. 

Les mer: Strømsparing i hjemmet

Privatkunder

For våre privatkunder kan vi bistå med alt fra rehabilitering og belysning til installasjon av elbillader og smarthusløsninger. I kombinasjon med energi- og infrastrukturselskapet BKK hjelper vi deg med praktiske løsninger når det gjelder elbilstasjoner.

Bedriftskunder

Vi leverer også alle typer tjenester til våre bedriftskunder. Vi kan installere nytt elektrisk utstyr på kontoret eller ladestasjoner for elbiler på parkeringsplassen - alt fra fremtidsrettet infrastruktur til betaling og faktureringsløsninger. Våre elektrikere tilpasser prosjektet til dine behov og ønsker.

Les mer: Elektriker Horten 

Moer Installasjon

Vi er tilgjengelige både i Tønsberg og Sem. Med fire avdelinger i Vestfold: Moer Sandefjord AS, Moer Installasjon AS Tønsberg, Moer Installasjon AS Revetal og Tjøme El-installasjon AS.

Bedriften ble grunnlagt i 1903 og er alltid nytenkende og løsningsorientert. Vi er oppdaterte på ting som skjer i bransjen, og med beliggenhet på Sem kan vi raskt finne frem til deg for en befaring eller en avtale.

Våre elektrikere i Vestfold har en god blanding av kunnskap, nøyaktighet og yrkesstolthet. Våre filialer i Vestfold bistår med alt innen småservicejobber til rehabilitering innenfor industri, butikk og boliginstallasjon. 

Kontakt din lokale elektriker på Sem i dag for en hyggelig prat!