Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Elektriker Horten

Moer Installasjon bistår med elektrotjenester til privatkunder, bedrifter og borettslag. Vi er din lokale elektriker i Horten.  

Moer Gruppen utfører alle typer elektrotekniske installasjoner for lys, varme, tele, data og antenneanlegg. 

Din lokale elektriker i Horten 

Som din lokale elektriker i Vestfold, står vi for hele installasjonsprosessen. Vi har bred kompetanse innen områder som teknisk industri og butikker, og vi har lang erfaring innenfor rehabilitering av elektriske anlegg. Vi foretar gjerne befaring med påfølgende tilbud. 

Kontakt din Moer elektriker i Horten i dag for oppgradering og valg av “high end”-produkter. Vi skreddersyr gjerne totalpakker til ditt behov. 

Les mer: Elektriker Sem

Bredt tilbud av produkter og tjenester

Moer Installasjon har lang erfaring og er svært kompetente når det kommer til de aller fleste områder innen elektrotjenester. 

Blant tjenestene vi kan tilby er diverse installasjoner i bolig og næring innen alt fra lys og varme til data og sikkerhetsutstyr. Ta kontakt dersom du trenger hjelp med ditt varme- eller belystningsanslegg. 

Vi utfører service og vedlikehold på elektriske anlegg, både i private hjem og i næringsbygg, samt feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner. Også sikringsskapet ditt kan vi hjelpe deg med å holde trygt og i gang. 

Moderne løsninger 

Moer Installasjon bistår gjerne elbileiere med å installere en trygg og effektiv ladestasjon for din bil hjemme. Det er viktig å gjøre en gjennomgang av ditt elektriske anlegg i forkant av installasjonen, slik at du kan lade bilen uten risiko for brann. 

For deg som har eller ønsker deg et smarthus har vi flere smarte løsninger vi kan tilby. Vi informerer, gir råd og installererer produkter og løsninger for å gjøre ditt hus sikkert og praktisk. 

Vedlikehold av sikringsskap 

Et eldre sikringsskap kjenner garantert på det økte strømforbruket vi bruker i dag, og det er derfor ikke uvanlig med både varmegang og jordingsfeil.

Sikringsskapet er selve hjertet i det elektriske anlegget, og som boligeier er det ditt ansvar å passe på at det elektriske anlegget er oppdatert til enhver tid. Har du et eldre sikringsskap, anbefales det at du bytter det ut med et nytt. 

Sikre din bolig i dag

Vi setter opp et nytt sikringsskap som har automatsikringer mot jordfeil, noe som medfører økt sikkerhet av din bolig. Skal du gjøre noe med det elektriske anlegget hjemme, anbefaler vi av sikkerhetsmessige årsaker at du selv ved mindre arbeider kontakter en elektriker.

Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. Kontakt din lokale elektriker i Horten for mer informasjon. 

 

Les mer: Elektriker Farder

Rehabilitering av kontorlokaler og bedrifter

Når det kommer til vedlikehold og rehabilitering av el-anlegg, har vi lang erfaring og svært kompetente teknikere. Vi utfører også disse tjenestene i næringsbygg.

Et næringsbygg er alt fra kontorlandskap til produksjonslokaler, og har gjerne mye forskjellig el-utstyr og komponenter som brukes daglig - og som vil bli slitt. Moer Installasjon hjelper deg å holde det elektriske anlegget i forskriftsmessig stand. 

Tilgjengelige for deg i Vestfold

Vi har avdelinger på Revetal, Sandefjord og Tjøme, mens hovedkontoret vårt finner du i Stensarmen 3C i Tønsberg. Våre montører og servicebiler er klare for å hjelpe deg der du er og er godt utstyrt til å løse enhver oppgave. 

Kontakt oss i dag dersom du er på leting etter en elektriker i Horten og ønsker et pristilbud. Moer Installasjon er tilgjengelig i hele Vestfold.