Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Elektriker Færder

Har du behov for en elektriker i Færder? Moer er din lokale elektriker. Vi har konkurransedyktige priser og lang erfaring. 

Siden 1903 har vi lagt vår kjærlighet i å gjennomføre el-tjenester for våre kunder. Vi utfører alt av elektroarbeid for privat- og bedriftsmarkedet.

Tjenestene vi tilbyr 

Elektrikerne våre i Færder har høy kompetanse og yrkesstolthet. Vi har bred erfaring med privatboliger, næringseiendom, industri og hytte. Med vår kompetanse og innovative måter å tenke på, finner vi spesialtilpassede løsninger som er trygge og komfortable.

Vi gjennomfører blant annet tjenester som:

  • Monterer elektriske systemer
  • Ladestasjon for elbiler
  • Belysning
  • Varmeanlegg
  • Reparere eksisterende systemer
  • Vedlikehold el-anlegg
  • Smarthusløsninger
  • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
  • Rehabilitering

Vi er din lokale elektriker i Færder. Moer Gruppen er stolt medlem av bransjeorganisasjonen NELFO og våre elektrikere er registrerte el-installatører. Dette gir deg tryggheten om at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lovverk. Våre elektrikere kommer til avtalt tid og er ryddige og seriøse.

Les mer: Elektriker Holmestrand

Skal du pusse opp kjøkkenet eller badet? 

I de senere årene har vi blitt mer opptatt av å gjøre både baderom og kjøkken mer luksuriøst, og vi investerer mye i disse to rommene. Men disse rommene krever også en del elektrisk arbeid som må være utført av en fagkyndig

Vi oppgraderer badet ditt etter våtromsnormen. Dette er viktig å huske på når du skal pusse opp badet. Ved et potensielt fremtidig salg av boligen din er det viktig å kunne dokumentere at våtrommet har blitt rehabilitert av fagkyndige.   

Dette kan vi bistå deg med. Alle våre elektrikere har bred kompetanse og lang erfaring med utførelse av alle typer rehabiliteringsoppdrag.

Les mer: Elektro Horten

Moer Installasjon

Moer Installasjon holder til i Vestfold og har fire avdelinger i Sandefjord, Tønsberg, Revetal og Tjøme.

Firmaet ble stiftet i 1903 og er en kreativ og nytenkende elektrikerbedrift som alltid er oppdatert på ting som skjer i bransjen. 

Moer Gruppens elektrikere lytter alltid til hva kunden ønsker, og kommer med råd om hvordan man kan oppnå resultatet best sammen. Vi bistår med ekspertise, punktlighet og yrkesstolthet. 

Ser du etter en elektriker i Færder? Vi hjelper deg med alle el-tjenester. Elektrikerne våre sørger for at du alltid er fornøyd med arbeidet underveis og ikke minst sluttresultatet. 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.