Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Elektriker Andebu

Moer er din lokale elektriker i Andebu. Vi har elektrikere som er faglig sertifiserte og garanterer levering til avtalt tid. 

Du kan være trygg på at våre elektrikere stiller opp til riktig tid og kommer med gode råd gjennom hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

Les mer: Elektriker Sandefjord 

Din lokale elektriker i Andebu

Som din lokale elektriker i Andebu har vi bred kompetanse og lang erfaring innen faget. Dette sikrer et arbeid av høy kvalitet, tilpasset din bolig. Vi utfører alle våre oppdrag til avtalt tid, og holder alltid en åpen kommunikasjon underveis i både store og små prosjekter. 

Moer Gruppen er medlem av NELFO, noe som gir deg en garanti om at vi utfører alt arbeid i henhold til gjeldende lover og regler. Du kan være trygg på at du alltid vil være i trygge hender hos oss. 

Vi tilbyr blant annet:

 • Installasjoner i næringsbygg, privat bolig og hytte
 • Elbil-stasjoner i sameier
 • Riktig belysning
 • Varmekabler
 • Service
 • Vedlikehold el-anlegg
 • Smarthus
 • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner

 

Moer Installasjon er din lokale leverandør av tjenester innen elektro i Andebu. Kontakt oss for en uforpliktende befaring i dag. 

Rehabilitering av bad eller kjøkken

Vi får ofte henvendelser angående oppussing. Ingen i Europa er mer glad i å pusse opp hjemmene sine enn oss nordmenn. De vanligste rommene å pusse opp er kjøkken og bad. En oppgradering av disse rommene øker velværen i eget hjem betraktelig, i tillegg til verdien på boligen. Det er viktig å huske på at disse to rommene krever en del elektrisk arbeid som må være utført av en fagkyndig

Dette kan vi bistå deg med. Hos oss har alle ansatte bred kompetanse og lang erfaring med utførelse av alle typer rehabiliteringsoppdrag. 

Rehabilitering av det elektriske anlegget i forbindelse med oppussing er bare en av tjenestene vi leverer. Vi kan også bistå med installasjon av elbil-lader og smarthusløsninger, i tillegg til vedlikehold på ditt nåværende elektriske anlegg. Ta kontakt med din lokale elektriker i Andebu i dag - vi hjelper deg uansett behov!

Les mer: Elektro Færder

Moer Installasjon

Firmaet ble stiftet i 1903 og er en fremoverlent bedrift som alltid er oppdatert på det som skjer i bransjen. 

I dag består vi av fire avdelinger i Vestfold:

 • Moer Sandefjord AS
 • Moer Installasjon AS Tønsberg 
 • Moer Installasjon AS Revetal 
 • Tjøme El-installasjon AS

Våre elektrikere kommer med kreative og innovative løsninger, og har en god blanding av ekspertise, rutine, punktlighet og yrkesstolthet. Alle avdelinger i Moer Installasjon utfører alt av oppdrag fra mindre feilsøking og småservice til større prosjekter som for eksempel rehabilitering innenfor industri, butikk og boliginstallasjon.

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Ikke nøl med å ringe eller sende e-post! Våre ansatte bistår deg med gode råd. 

Kontakt din lokale elektriker i Andebu i dag!